Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 April 2012

++ QQ ++


Pembaziran kami suami - isteri ker ?????...

*




*



*




*





*






ni bil letrik tok sebulan..
bukan termasuk tunggakan tau.. 2 org je kot!!!
ni pun kitaorg xpasang air-cond yg ada kat umah..

sekarang ni, kami masih memikirkan pembaziran apa yang kami da buat 
sehingga bil mencecah rm200++..

rm200 ++ ni leh wat shopinnnnnnn tauuuuu...

adeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

++ Happy Belated Bzday My Hubby ++



14 April 2012, genap la usia en hubby  yang ke tutttttttt...
Patutnya dat day, ktorg da kat Pangkor..
Tapi disebabkan masalah yang tak pat di elakkan ktorg xg ar..

Ikutkan ati, nak wat tak tau jer time 2, coz last year en hubby xda special pun 
4 my bzday..
so, kira nak balas dendam ar.. hihiihiii..

Tapi 2la, hati wanita xsekejam mana, 
after maghrib kita org menuju ke 
The Curve, Damansara..
Yela, tempat 2 je dekat dengan umah.. huhhuuuu..


Sampai kat sana en hubby kata nak beli apa?? 
poyo wat ayat cam xtau.. nyampas!!!!
hahahhahahhaha...


Sempena bzday en hubby comot, b lanje 
Tony Romas

jom layan beberapa pics.. 

*

*

*
asal nampak gemuk??? 
(realiti mak slim melim eik! choiiiiiiiiii...)

*


*


*


 fried mushroom 5*

benda alah ni mmg sedap.. banyak giler.. 2 org makan pun xhabis.. tapi layan giler la makan.. pasni kalo g TR, wajib order fried mushroom + sos kastard..


pic org yg diraikan..
air xhengat, choc shake + strawberry shake


 Grilled Lamb Chop 5*

ni la dia special order for bzday tontoi.. 
 cuma en hubby ni pilih side dish dia semua potato..
fries n whipped potato.. muak!



TR's Choclate Avalanche

ni desert dia.. free tau 4 bzday ..
tapi yg melantak, si  isteri
hehehheee...


da makan, ready tok di bayar..
hmm., paham2 jela.. 

xpela, janji en hubby happy..
semoga bahagia, di murahkan rezeki dan menjadi suami yang soleh dalam menerajui rumah tangga..

ececehhhhh..







++ xOxO ++

Xda motif, just nak share pic di pagi ari..
Lalalaalaa...





*

*

*

*



*

*

*


*

weeeeeee...

Friday, 13 April 2012

++ Hari yg Membosankan++

Xda yang menarik di hujung minggu nie...
Hmm.. Sepatutnya awal pagi lagi da bertolak ke
Pulau Pangkor, tapi apakan daya ada masalah lain plak yang timbul....

So, arini dok tercongok kat umah jela..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...