Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 29 April 2015

++Soft Structured Carrier - Stork by Snuggbaby++

Wehuuuuuu... Da bersawang berabuk sudey blog ku ini... Almaklum la busy mommy.. Koje+surirumah xda tangga + penuntut universiti... Ngeh3x

Alhamdullillah, mak pun da setart koje after berpantang selama 3 bulan.. Baby pun alhamdullilah hampir nk masuk 5 bulan... Hai, kojap jaaa ms berlalu..
Meh mak kongsi pic marissa tok tatapan.. (Ada ke org bc blog mak niiii???).. Nan adooo... 


Berbalik pd tajuk, mak nk review psl baby carrier stork by snuggbaby... 
Actly, xtniat pun nk bli carrier ni sb ank mak yg 1st mmg xnk ddk pun n ktorg husbnd n wifey mmg pkai stroller je..
Tp disebabkan tahun 2015 ialah tahun berjalan ktorg, then ktorg decide xnk bw stroller daa sb leceh..

Google punya google mmg mak berminat ergo360.. Xnmp da bda lain.. Hoho..
Tetiba g onebabyworld, ergo360 dan seangkatannya, takdaq.. Yg ada boba,snuggbaby n lain2.. Diri punya lama dok belek2, sb snuggbaby ada 1 je tgl..nak xnak nak taknak bmain dpikiran.. Nk jdkn cite, ada sorg customer ni, dtg mlutu kat kaunter tya carrier snuggbaby ada x?.. Pnt sy cr snuggbaby xda.. Mak da dgr g2, trus je rembat.. Sb kat obw ni xda tester ke apa.. G kaunter pjm mata je bayar harganya.. Akak yg bsing2 td, tmbh bingit telinga sb dia mcm frust bda da sold out... Sorry kak, sy dtg dulu... Hahahhahaha

           Nampak x hergenyaaaa????... 

Sbnrnya kotaknya yg mak berminat..


Dalamnya.. Kemasss jerrrkk


Nanti da pakai, cek buat review eik.. 
Jgn mareeee.. Daaaa




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...