Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 22 August 2013

++ Uncle K Kopitiam ++



 Layankan jela pic mknan berbuka ritu kat
Restoran Uncle K kat SACC Mall, Shah Alam...
Zazzzzz...

Roti naan Cheese...

Ayam tandoori.... Nyum3x

Sizzling Chicken Chop.. 
Mmg terbahekk..

Agak mahal la harga kat sini...
Lbh kurang bil rm 60++ ritu..
Cuma air dia kureng laaaa..
Lagi2 3 layer tea tuuu.. Hampeh!!!!
Services agak lembap scra keseluruhan..
Ahaks!!!

Thursday, 15 August 2013

++ Syawal 2013 ++

Alhamdullilah, selesai sudah menjalani ibadah puasa pada taun ni..
InsyaAllah taun dpn dpt berjumpa lg bulan ramadhan yang penuh keberkatan..
Aminnnnn ya rabbal'alamin.. 

                                  


Syawal taun ni, turn beraya kat Sg Choh, Rawang..
Dan syawal kali ni penuh bermakna dgn kehadiran my lil princess "Irdina Marsya"..
Time ni marsya da 8bulan, cumanya baby ibu demam time ni.. Sob3x..
Apa lagi, xberaya sakan la maknya coz anak nk bkempit 24jam dan meragam.. Hohoohoo..

                               

Taun ni tema coklat lagi.. Abahnya recycle bju taun lepas coz dia takmo bli.. Ibu pun bli bju ala kadar jela.. Xdala vogue sgt coz raya kat belah suami..
Kalo belah mak, harusla vogue g2.. Ahaks!!!

Bg mak taun ni raya agk tkilan jgk la coz xdpt mkn ketupat.. Yela, balik mu'o raya ke-3.. Mmg xdpat la nk nolong.. Pangggggg je bg kalo minta.. Hahahaha

Belah hsbnd mkn ketupat pulat n lemang.. Nasi impit pun xda.. Mmg kebuluq pg raya tu sb mak bkn peminat pulut n mmg xsntuh pulut wpun xmyusukan baby.. So, pg raya tu mkn kuih raya ler smp la g braya kat Perak, rumah pertama ada nasi impit n lodeh..
Alhamdullilahhhhhhh..



Ni jela story psl raya.. Layankn jela pic raya yg smpt snap n diambil dr hp hubby..

cian baby ibu, demam.. ni demam sb nk makin bijak..
                                          


posing poyozzzzz.. dari ubu n abah Marsya
                                            

Marsya wit crzn, kakak Nania...
                                  

pic dr instgram, time otw lik mu'o raya ke-3

tok, marsya da siap nak balik kampunggggggg...
*


*


*

*


*

*




" Irdina Marsya, 8month "

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...