Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 October 2014

++ Second Pregnancy ++


Alhamdulillah, da 26 weeks..
Semoga anak ibu sihat ye sayang.. Baby ibu ni naughty takmo tunjuk gender dia.. Kepit jerk.. Tp doc mcm ckp "gegirl" lg.. 
Xkisah la, yg penting anak ibu sihat, sempurna n comel mcm kakak marsya.. Hikhik..


Bercerita pasal doc ni, ms 1st pregnancy deliver kat DEMC, Shah Alam dgn Dr Fairuz Asyikin.. Mmg doc ni sgt lembut n baik.
Pg ni call DEMC sb nk wat appoitment, tpnya Dr Fairuz da xamek kes pregnancy n deliver lagi.. Uwaaaaa..
Apakah?? Awatttttt ???..

Tetiba jadi gerun mcm 1st nak pilih doc utk bersalin.. 
Mcm2 la bermain kat pikiran den ni.. 
Hohohoooooo..

Bila ckp dgn hubby, ade ke dia leh ck, alaaa, doc smua sama jer.. Nt dia ada kat labor room, xyala risau nk pilih doc mn... 
Adooooo??? Yg nk bersalin nye cek.. Sabooo jela kan.. Xmembantu.. Choiiii..

Last2, after tya kgkwn.. Cek decide amek Dr. Jumeah.. 29hb ni 1st appoitment.. Hopefully, everything is ok.. Baby plzzzzzzz tunjuk genderrr.. 
Ibu nak g shopinnnn niii.. 😃😃😃😃

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...