Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 June 2013

++ Laman Grill ++



Just nak share pic makanan yg di makan kat 
Laman Grill, Restoran Chef Zubir Masterchef..

Actually, pic ni da lama..
Time celebrate bzday my hubby @ abah marsya masa bulan April ritu..
*




*



*

Mula sekali , jeng3x...


**


***




***





***

tisu dia ... hehehehe


**


**



**

pas2,



 yang ni apa ntah namanya ... sedap sangattttttttt 5*


**



***


**


 set ni  semua makanan dia leh rasa.. terbahekkkkkk laaa!!!


**


**



***

ni pic perhiasan.. hikhik..


Komen makanan di restoran nie :
so far ok la.. menu dia ada yang sedap n ada yg ala-ala kedai biasa jer..
price dia sama mcm TDI Friday n TONY ROMAS..
Xrugi pun.. Xsalah pun kalo mencuba sesuatu..

++ STRESS ++







Stress sgt sejak kebelakangan ni.
Ntah ngape ler..
Lagi2 dengan en hubby yg xpernah nak menolong..
haish!!!

Sejak ada baby ni, semua keja menjadi triple.. bukan double lagie..
bukan merungut, tapi STRESS sgt..


kalo pagi2 tu, b4 g keja tu, 10 keja kena buat..
daripada diri sendiri, anak sampai la rumah..
nak di bandingkan dgn en hubby 1 : 10
Mananya xstress tahap dewa kan???

Contoh macam pagi ni..
kol 5.30pg da bangun.. 
basuh kain + masak air + packan bju baby + sidai kain + kemas dapur dan seangkatannya..
en hubby buat apa, mandikn diri sendiri saja..
langsung xda nk menolong..
semuanya kat bahu kita..

so, pagi ni.. mmg mak sgt tertekan sgt..
smp tpaksa menderhaka kat en hubby..
sambil berkat " Abang boleh tak membantu saya??? "
Xkan semua kerja dari A smp Z saya nak buat..
Saya ni bukan mesin nak buat semua..
"sambil menahan sabar..

Lagi sakit ati bila en hubby lgs buat tak tau..
MASIH LG TERUS TERHEGEH-HEGEH..

Lantak kamu la, mak terus angkat beg baby n masuk dalam keta..
Kalo di layankan boleh bergaduh besar pagi2 tadi..

So, moral of d'story : 
Kalo da dapat laki yang mmg xpaham bahasa, redha jela..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...