Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 October 2015

++ Perth, WA ( Part 1 ) ++

Jom layan pic masa i & family oliday ke Perth,WA pada 3-9 September 2015..

Layannnnnnn...


Ktorg nye flight kol 8.50pagi.. Ber 5 dgn adik ipar.. Actly, percutian kitaorg bkn ber5 jer.. Tapi dgn MIL and abg ipaq sefamily.. Tp dorg nye flight tgh mlm.. So, time ni dorg da smp di bumi Perth.. 



Cite dalam flight.. Mmg gabra giler time ni.. 2 jam b4 landing, si cenonet ni tetiba panas.. Kelam kabut jadinya.. Dala xbw ubat, termometer or pape laaa.. Lg merisaukan ktorg crew cabin AA siap cek byk kali kot sb takut suhu meningkat.. Dgn flight penuh nye, rimas ar org nengok.. Apa nk buat byk sgt mata memerhati...

Nak jadikan citer, b4 ktorg kuar dr flight, ada pegawai kesihatan from Airport Perth siap dtg cek tau.. Risau sgt kalo kn kuarantin.. Yela, dgn xda contact sesapa.. Abg ipar tgu kat parking keta.. Acaner????.. Tp Alhamdulillah smua bjln lancar n xkena tahan lama.. E2la pglmn pertama nk p oversea.. Hukhuk


First tempat ktorg g sesampai je Perth.. 
Kings Park and Botanical Garden..
Weehuuuuuiu... Mcm xpercaya laaaa.. Tol ker??? 


Nmp x jakun nya... Hahaaaaa..
Time ni suhu 9darjah celcius ok!!! Dan jam baru kol4.30 petang waktu Aussin.. Da mcm maghrib..
Bayangkan x kematu den yg pakai cardigan jerk..
Tapi si kakak gebus tu, da mcm balik kg.. Rilekssss jer.. Adik pun okei da xdemam..

              Pokok pakai skirt....

          Tengah musim bunga katakan..





Cantik sgt pemandangan dari Kings Park ni bila da mlm.. Tp ms ni dalam kol6.30 petang g2.. Ikut jam tgn en hubby.. Hehe..

So, da mlm jom tido..













LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...