Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 17 December 2014

++ Imanina Marissa ++

Alhamdullilah, syukur ku panjatkan kehadrat Ilahi, kerana dgn limpah kurniaNya, kami sekeluarga masih lagi dipanjangkan umur sehingga arini..

Untuk pengetahuan, saya telah selamat melahirkan puteri yang ke 2 pada 9 Disember yang lalu secara normal jam 8.22 malam di DEMC, Shah Alam wad 303.. Huhu
Berat baby 2.37kg.. 



Welcome my baby..


Oopss ni baby besar.. Bkn baby Imanina Marissa.. InsyaAllah nanti da hbs pantang saya share kan pic bidadari..

Byk nak share pengalaman bersalin kali ni.. Mmg sgt berbeza dgn kakaknya tu.. 

La ni, mak kat demc.. Da 2 ari ulang alik kat DEMC sb baby jaundis n kena tahan wad.. Da xmcm dlm pantang nengok nya.. Yela, ospital ni xsediakan blik tok maknya, baby je.. Tu da mcm org xpantang.. Kn berdikari la sb en hubby koje.. Pg dia anta ospital, ptg br amek.. Ni smua sb misi utk bg fully bf.. Ikutkan nurse ni nk bg susu formula je.. Adooooo??
Ms marsya ritu fully bf smp umur setahun jer, kali ni mmg igat nk bg susu scr xklusif smp 2 taun.. InsyaAllah..

Hmm, jom layankan jela pic ms bzdy celebration kakak marsya ritu..

               Bzday girl makan ayam

           Kakak Dania, Ibu & Marsya

   Pic family.. Kakak Marsya takut chicky



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...