Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 2 May 2015

++ 1 Mei 2015 ++

Selamat Hari Buruh kepada semua yang bekerja.. Dis year mmg best la bg yg org yg sambut hari buruh.. Mana idaqnya, 4ari terus dpt cuti coz jatuh ari jumaat n isnin cuti sb wesak day jatuh ari ahad.. Weeehuuu...

Walaupun cuti lama, den xbalik pun kg tercinta, nun kat mu'o.. Sobsobsob..
Bkn sb xda ongkos, tpnya sb en hubby ada koje jumaat ritu n sabtu ada appoitment baby spa utk anak2 den.. Hoho.. 
Kecik2 da g spa, ibu pun da lm x m'yepa kn bdn ni.. Kui3x

Pas en hubby lik koja, kami anak bnak kn la bw g jalan2.. Giler dok umah jerk??.. So, ktorg g SOGO.. Shopin sikit2 tapi mmg ramai org lak.. 

So, luncheon kami mmg tlajak la dlm kol3 g2.. Makan la kat The Manhanttan Fish Market kat level LG SOGO.. 
Nak jdkn cite as membership WATSON kami layak dpt promosi Volcano Island..
Tadaaaa...


Memang xpkir pjg la sb tmasuk junior meal skli.. Sonangggg.. 

Sudu, garfu, pisau n tisuuuuu wajib adaaaa okei...


Tu diaaa.. Lobster masak kariiii... Sodappp mak hang.. Kikikiiii...



Ni sampan fries, ayam n fish utk junior meal.. 

Fuhhhhh, kenyanggg sudey.. Bila da kenyang, mood nk sambung nyoping pun xdaq.. So, pas kami makan kami teruih balik... Bubuyyyyyy


Ni ha' stork by snuggbaby.. Kakak yg rasmi.. Berat dalam 13kg g2..

Ni posing ibu lak dgn snugbaby..

Selesa pun.. Time ni adik kpla dok pusing2 tgk pokok candy kat candylicious, suria klcc..


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...